Logo TC Meukerdur Logo NTFU

Nieuws

10 sep 2017: Leudal


10 september

Vandaag is de tocht naar het Leudal gegaan. Martien had de leiding. Leudal is altijd een mooie en zelfs toeristische tocht. De aanvangstemperatuur was 9 graden, dus vrij fris. De wind was er aanvankelijk nauwelijks, maar tijdens de tocht ging het steeds meer waaien.
Maar Martien had het keurig geregeld vandaag. Want we gingen met wind tegen naar het Leudal. En als de wind langzaam harder wordt, ja hoor, dan zijn wij al bij de pauzeplaats. De groep bestond vandaag uit welgeteld 4 renners. Blijkbaar waren er veel die gisteravond een
feestje hadden. Ook de tennisclub had gisteren feest gehad, 10-jarig bestaan. Maar wij konden gewoon binnen in de feestelijk versierde kantine. Zelfs brandden een aantal kaarsen vanaf het hek nog.
Stevig doorrijden, af en toe wisselen van kop, zo kwamen we aan bij de pauzeplaats. De koffie en thee smaakte goed en we hadden een stuk vla van Twan, die deze week jarig is.
Alvast proficiat Twan. De pauze duurde niet te lang, want we moesten op tijd thuis zijn voor de wedstrijd
Heerenveen – PSV. Daar zullen we hier maar niets over vertellen. Tsjonge, tsjonge. Na de pauze had Martien het weer goed geregeld: wind in de rug. Dat betekent dat we al voor half een thuis waren. Vandaag bijna 110 km met een gemiddelde van 29,5.

Goed gedaan dus en op naar de Jaarmarkt in Gemert.


Terug naar het overzicht.