Logo TC Meukerdur Logo NTFU

Nieuws

11 juli 2021: Heusden verrassingstocht


11 juli

Eigenlijk was vandaag de verrassingstocht gepland. Maar een kleine omzetting van de kalender bracht ons naar Heusden. Was de verrassing er dan vanaf? Gelukkig niet, want we waren, verrassing, maar met 5 renners. En een andere verrassing was vandaag dat het een uiterst sportieve tocht ging worden. Johan had dat prima bedacht. Starten bij de Mortelse tennisbaan, pauze bij de golfbaan in Heusden, terugtocht langs golfbaan de Stippelberg, eindigen bij De Bleek, bij Ronald voor zijn nieuwe deur.

Wat was het benauwd vandaag. En ook was er toch wel wat wind. Dan lukt doordraaien met 5 man niet steeds echt goed. De sterke kerels deden gelukkig veel kopwerk.

Johan was mild vandaag en had een mooie, niet te lange tocht gepland. Al peddelend kwamen we aan bij de golfbaan in Heusden. Omdat er eigenlijk een verrassingstocht gepland was vandaag, stond er dus bij de koffie ook appelgebak met slagroom klaar voor ons. Had iemand vergeten dit af te bellen? Ha, ha, maar het was lekker. Helaas dat je er niet bij was!!

We hadden goed uitzicht op het golfend publiek. Is dit ook iets voor ons, was de discussie? Als we keken naar de kleding van een enkeling, dan lukt dat alleen als we een bont carnavalstenue aan zouden hebben. Maar goed, iedereen zijn/haar eigen smaak. Nee liever wielrennen was de conclusie.

Dus weer op weg naar De Mortel. Het weer werd zonniger en zachter, dus dat belooft een mooie middag te worden.

We waren vroeg thuis, nog voor 12 uur, met 90 km achter de trappers en een rustig gemiddelde.


Terug naar het overzicht.