Logo TC Meukerdur Logo NTFU

Nieuws

13 oktober 2019: Sponsortocht


13 oktober

Nadat vorige week de afsluitende rit van dit seizoen verregend was, hebben we vandaag de ingelaste sponsorrit. Na twee verregende ritten hadden we nu prima weer. Heel even vielen er in het begin wat druppels, maar al snel werd het een prima, zonnige dag.

De sponsors zaten op ons te wachten en dus hebben wij graag aan onze plicht voldaan door met een forse groep, dames en heren, aan de start te verschijnen.

Allereerst hebben we champignonbedrijf Pieter van den Boomen aangedaan. Pieter, zijn moeder Maria en later ook nog de vader (niet Jozef!) hebben ons geweldig ontvangen. Pieter gaf een zeer deskundige en duidelijke uitleg van dit prachtige bedrijf. De laatste snufjes en mooie uitgedachte verwerkingsmethoden van de producten en mestverwerking werden nu voor ons duidelijk. Ook de methode om energie terug te winnen is een prachtige uitgedachte methode. Tip: koop niet het volste doosje champignons in de winkel!!

Toen we weer vertrokken, na een groepsfoto, vond Maria dat hun merknaam mooi in beeld kwam, maar dat kwam natuurlijk ook door de strakke afgetrainde lichamen in die shirts.

We kregen nog een prachtig compliment van een voorbij rijdende politiewagen: goed bezig jongens!!! klonk het door de luidspreker.

Daarna op weg naar Veghel, waar weer een Pieter, in dit geval Pieter van Eldonk ons stond op te wachten in zijn bedrijf BusinessCom. Koffie en vla als eerste en daarna een uitleg van zijn bedrijf. Communicatie was het waar het om draait in dit bedrijf. Zijn uitleg was heel duidelijk en daarmee liet hij zien dat dit een prachtig, modern bedrijf, maar ook een snelgroeiend bedrijf is. Natuurlijk  was dit wat moeilijker te volgen als het vorige bedrijf, maar je kreeg toch een goed beeld van waar zijn bedrijf in werkzaam was. Ook de rondleiding oogstte alle lof. En dan weer een prachtige groepsfoto natuurlijk.

En dan weer naar De Mortel terug onder een stralende zon en hoge temperaturen.

De technische gegevens: een grote groep van wel ruim 30 renners (maar die staan toch niet allemaal op de foto? Ja, ja dat klopt wel, maar sommige plakken niet!). En dan de snelheid: een gemiddelde van zeker 35 (hoe kan dat nou? Tja de wind mee, of zou het toch de gemiddelde leeftijd zijn). Dames, jullie zorgen voor die lage leeftijd (slijm, slijm).

Op naar het winterseizoen en de jaarvergadering.

Toon bedankt voor alle verslagen die jij van onze ritten maakte.

 

PS: er staan ook nieuwe foto’s op de website.


Terug naar het overzicht.