Logo TC Meukerdur Logo NTFU

Nieuws

29 april: Vessem


30 april

Arie had vandaag het voortouw in deze rit. Hij was ook heel enthousiast. De weersverwachting had aan gegeven dat het 23 graden zou worden. Dus Arie toog in een shirtje met korte mouwen en een korte broek richting de kantine van de tennisclub. Maar  voor dat hij daar was stuurde hij weer rechtsomkeer om toch maar een ander shirtje aan te doen. Het werd zelfs de winter jas. Op naar de kantine. Hier was Alex en zei tegen Arie, weet je wat voor weer het wordt. Ja zei Arie 23 graden. Ik denk het van niet zei Alex. En Arie kennende kan die heel goed tegen de kou!!!!!!!

Arie weer terug naar huis om een lange broek aan te gaan doen. In tussen was ik (FvdK) ook gearriveerd bij de kantine. Hij vertelde het verhaal van Arie. Ik zei ja maar het blijft volgens mijn telefoon droog. Oh zei Alex dan gaan wij van jouw telefoon uit. Bij mij geeft de buien radar om 8.30 uur veel regen aan. Ja maar de buien radar heb ik niet bekeken. Geen wonder dat wij maar met 3 man zijn. Die andere hebben allemaal naar de buien radar gekeken. Maar vlug aan fietsen dan zijn we met droog weer weg.

Met Alex en Frans op kop vertrokken we richting Broekstraat. Bij de Beekseweg was mijn eerste adem al op. Dan maar achter aan sluiten. Alex bleef alleen op kop door trappen en wij er achter. Een stuk verder ging Arie over Alex heen en ik volgde het wiel van Arie. En zo fietsten wij via Beek en Donk naar Mariahout en Son.  op de weg van Son richting het Joe Mann theater begon het te regenen. Ik zei dat ik rechtdoor zou fietsen om naar huis te gaan. Arie ging mee. Maar Alex trok zijn regen jas aan en zei ik fiets alleen verder richting Liempde.

Arie en ik kwamen rond 10.00 uur goed nat, koud en vies thuis. Later hoorde ik van Alex dat hij nog naar Vught was gefietst. En naar ik denk ook goed nat.

Volgende week hopelijk beter weer en meer deelnemers.


Terug naar het overzicht.