Logo TC Meukerdur Logo NTFU

Nieuws

5 juni 2017: Nederweert


5 juni

Vandaag maandag Tweede Pinksterdag. En als het maandag is dan wil dat zeggen dat er dus op zondag ook een rit is geweest. Dat klopt. Vier van onze sterke mannen zijn naar Berg en Dal gefietst. En de rest? Tja, die waren nog aan het uitrusten van de geweldige muziekavond op zaterdag, de Experience van de fanfare. Maar er is

meer gebeurd voor deze maandag. Gerry Verwegen is naar de Alpe du’Zes geweest en heeft bijna 4 keer de rit gemaakt. Maar toen speelde de maag op en het onweer barstte los. Ondanks dat: Gerry alle complimenten van ons allen. Ook de complimenten aan Karin van der Heijden want zij heeft de Alp 3 keer beklommen. Knappe prestatie van beide.

Dan is er nog iets gebeurd vooraf aan deze maandag.  Afgelopen woensdag hebben de dames hun fietsavond gehad. Daar waren ook enkele heren bij. Helaas werd Henry, die er ook bij was, niet goed. Om kort te gaan: hij ligt nu in het ziekenhuis en ondergaat komende donderdag een open hart operatie. Hoeveel omleidingen hij krijgt zal donderdag wel duidelijk worden. Het is wel even schrikken voor iedereen, maar vooral voor Henry en de familie. We wensen Henry en zijn familie heel veel sterkte toe en hopen op een goede afloop.

Dan de rit van vandaag, Nederweert. Daar kunnen we kort over zijn. We zijn gestart met 9 mannen. Twee Colnago’s op kop, bemand door René en Bas. Dat stond dus garant voor een flink tempo, ondanks de wind tegen voor de pauze. In de pauze hadden enkelen van ons geluk. De cafés waren dicht en daarom mochten we door fietsen naar de Mac Donalds. Dat betekende voor de liefhebben een hamburger.

Na de pauze hadden we gelukkig de wind in de rug. Nou ja, gelukkig? Het betekende in ieder geval dat we regelmatig de 35 haalden en nog al eens er boven. Dat betekende ook dat we om 12.15 uur De Mortel binnen reden.

Goed gedaan Bas, weer net boven de 100 km afgelegd en ook, althans op mijn kilometerteller, boven de 30 gemiddeld.

Maar dan volgende week en de weken daarna: start om 07.30 uur!!!! Kom op tijd!!


Terug naar het overzicht.