Logo TC Meukerdur Logo NTFU

Nieuws

13 oktober 2019: Sponsortocht


13 oktober 2019

Nadat vorige week de afsluitende rit van dit seizoen verregend was, hebben we vandaag de ingelaste sponsorrit. Na twee verregende ritten hadden we nu prima weer. Heel even vielen er in het begin wat druppels, maar al snel werd het een prima, zonnige dag.

De sponsors zaten op ons te wachten en dus hebben wij graag aan onze plicht voldaan door met een forse groep, dames en heren, aan de start te verschijnen.

Allereerst hebben we champignonbedrijf Pieter van den Boomen aangedaan. Pieter, zijn moeder Maria en later ook nog de vader (niet Jozef!) hebben ons geweldig ontvangen. Pieter gaf een zeer deskundige en duidelijke uitleg van dit prachtige bedrijf. De laatste snufjes en mooie uitgedachte verwerkingsmethoden van de producten en mestverwerking werden nu voor ons duidelijk. Ook de methode om energie terug te winnen is een prachtige uitgedachte methode. Tip: koop niet het volste doosje champignons in de winkel!!

Toen we weer vertrokken, na een groepsfoto, vond Maria dat hun merknaam mooi in beeld kwam, maar dat kwam natuurlijk ook door de strakke afgetrainde lichamen in die shirts.

We kregen nog een prachtig compliment van een voorbij rijdende politiewagen: goed bezig jongens!!! klonk het door de luidspreker.

Daarna op weg naar Veghel, waar weer een Pieter, in dit geval Pieter van Eldonk ons stond op te wachten in zijn bedrijf BusinessCom. Koffie en vla als eerste en daarna een uitleg van zijn bedrijf. Communicatie was het waar het om draait in dit bedrijf. Zijn uitleg was heel duidelijk en daarmee liet hij zien dat dit een prachtig, modern bedrijf, maar ook een snelgroeiend bedrijf is. Natuurlijk  was dit wat moeilijker te volgen als het vorige bedrijf, maar je kreeg toch een goed beeld van waar zijn bedrijf in werkzaam was. Ook de rondleiding oogstte alle lof. En dan weer een prachtige groepsfoto natuurlijk.

En dan weer naar De Mortel terug onder een stralende zon en hoge temperaturen.

De technische gegevens: een grote groep van wel ruim 30 renners (maar die staan toch niet allemaal op de foto? Ja, ja dat klopt wel, maar sommige plakken niet!). En dan de snelheid: een gemiddelde van zeker 35 (hoe kan dat nou? Tja de wind mee, of zou het toch de gemiddelde leeftijd zijn). Dames, jullie zorgen voor die lage leeftijd (slijm, slijm).

Op naar het winterseizoen en de jaarvergadering.

Toon bedankt voor alle verslagen die jij van onze ritten maakte.

 

PS: er staan ook nieuwe foto’s op de website.

22 september 2019: Haps


22 september 2019

De geplande rit voor vandaag was uitgezet op 80 km, maar doordat we gewisseld hebben was de vraag of er geen 100 km van gemaakt konden worden. Geen probleem, aldus Peter. Dus……….. Lees meer…

15 september 2019: Leudal


15 september 2019

Op een stralende dag, de zon hoog aan de hemel, een kleine mooie dauw over de velden….., zo begint menig sprookje.

Lees meer…

8 september 2019: Someren


8 september 2019

Nadat vorige week een aantal van ons de monsterrit Diekirch – Valkenswaard had voltooid, was het even afwachten

Lees meer…

1 september 2019: Boxtel


1 september 2019

Na enkele dagen (te) heet weer is het vanmorgen geweldig fietsweer. We starten om 8 uur met 7 renners. Dat is

Lees meer…

25 augustus 2019: Nederweert


25 augustus 2019

Al enkele dagen is het aangenaam, warm, warmer, behoorlijk warm, tegen het hete aan. Dus dat belooft wat voor vandaag. Hoe dan ook, we starten met 6 personen. Veel anderen van onze club zijn Lees meer…

11 augustus 2019: Kessel Duitsland


11 augustus 2019

De start is vandaag om 07.30 uur zoals vorige week aangekondigd. Dat bleek voor velen van onze club wel erg vroeg of het ligt nog aan de vakanties van iedereen. Niet getreurd:

Lees meer…

4 augustus 2019: Berg en Dal


4 augustus 2019

Vandaag de laatste vakantierit van de kalender. Er zijn en komen her en der nog wel wat vakanties, maar we volgen maar de officiële kalender van onze club. Lees meer…

28 juli 2019: Vakantierit


28 juli 2019

De hele week ongeveer 40 graden hitte, absoluut geen fietsweer, maar wat dan met de ochtendrit vandaag? Gelukkig is de temperatuur aardig gedaald, maar de weersvoorspelling geeft grote kans op buien. Gisteren hadden we er eentje en dat was een flinke. Maar niet getreurd,

Lees meer…

Zeven dorpentocht


24 juli 2019

Op zondag 25 augustus wordt er voor de 3e keer de zeven dorpentocht georganiseerd. Behalve TC Meukerdur doen mee TWC Gemert, Tourclub Handel, fietsclub Elsendorp/Milheeze, De Ripse renners en voetbalclub Bavos.

De tocht is 40 km lang en is een gezinstocht. Vertrek is tussen 12.00 – 13.30 uur. In elke kerkdorp van de gemeente Gemert/Bakel is een pauze cq. vertrekplaats.