Logo TC Meukerdur Logo NTFU

Nieuws

1 september 2019: Boxtel


1 september

Na enkele dagen (te) heet weer is het vanmorgen geweldig fietsweer. We starten om 8 uur met 7 renners. Dat is

misschien niet zo veel, maar vergeet niet dat gisteren 5 man van onze club de monsterrit Diekirch – Valkenswaard hebben gefietst. Die rit is inmiddels wat aangepast, maar is daardoor niet makkelijker geworden. De Ardennen moeten gemeden worden en dus gaat de tocht via Duitsland naar Valkenswaard over 265 km. Goed gedaan heren.

Dan wij met die 7 man.  Wij gaan onder gezag van Rini naar Boxtel op weg. Hij had een mooie route uitgezet met veel binnenwegen en enkele mooie fietspaden. Vooral het fietspad door de Campina is erg mooi. Het pad is wel wat smal omdat er zo vroeg al meer fietsers op weg waren en niet allemaal wielrenners. Maar wij en zij hebben het goed overleefd.

De pauzeplaats is een mooi restaurant. We kwamen daar iemand tegen die zag dat wij uit De Mortel kwamen. Hij bleek een neef in De Mortel hebben wonen, tja wie niet. We zullen Henk Smets op de hoogte brengen.

Na de pauze werd de wind wat heviger, maar gelukkig hadden wij die mee.

Het was gelukkig weer een tocht zonder lekke banden, zonder uitvallers, zonder problemen. Rond half een waren we weer thuis in De Mortel, na 103 km en 29 gemiddeld.


Terug naar het overzicht.