Logo TC Meukerdur Logo NTFU

Indoor bike event

Voorwoord Indoor Bike Event De Mortel

Voor het tweede jaar gaat TC Meukerdur uit De Mortel een Indoor Bike Event organiseren. Het eerste jaar is een geweldig en doorslaand succes geworden. Nu spat het enthousiasme er weer vanaf, mede door de steun van Café-Zaal-’t Anker. Daarnaast is er steun toegezegd door meerdere verenigingen.

TC Meukerdur heeft veel enthousiaste leden die zich tot het uiterste willen inspannen er een geweldig evenement van te maken. Tevens is het belangrijk dat er weer voor gekozen is om de opbrengst te besteden aan een goed doel. Dit jaar is het gekozen doel de hartekinderen Sil en Imke Heesakkers uit De Mortel. Waarom hebben we dit doel gekozen? Deze broer en zus hebben een ernstig probleem met hun hart. Er wordt al onderzoek gedaan, maar de oplossing is nog niet in zicht. Op Facebook staat het aangrijpende verhaal van de vader van deze kinderen. Ook is informatie te vinden op www.hartekind.nl en de stichting hartekind.nl

Het evenement vindt weer plaats in het MFA De Sprank in De Mortel.

Veel mensen mogen zich gelukkig prijzen dat ze over een goede gezondheid beschikken en tevens een geweldige conditie hebben. Juist die mensen nodigen wij van harte uit om zich sportief te meten met anderen. Daarvoor is dit Indoor Bike Event een prachtige gelegenheid.

Graag tot ziens op ons Indoor Bike Event. Succes aan alle deelnemers en tevens succes aan alle medewerkers.

Maurice Moonen
voorzitter Meukerdur

Formulier voor indoor bike event.
Na invulling graag dit formulier verzenden naar penningmeester@tcmeukerdur.nl

IndoorBikeEvent2017 Inschrijving Deelname Advertentie Zaalreclame
IndoorBikeEvent2017 Inschrijving Deelname Team
Reglement voor hometrainwedstrijd indoor bike De Mortel
Verenigingsbrief