Logo TC Meukerdur Logo NTFU

Nieuws

Rit naar Mill 16 augustus


30 augustus

Op woensdag avond 16 augustus stonden er 13 fietsers klaar om deel te nemen aan een tocht naar Mill.

Er  werd besloten om vandaag in 2 groepen te gaan fietsen. De eerste groep met 5 fietsers vertrokken richting de Lochterweg. Voor de Leemskuilenweg sloot er nog een 6e fietser aan. En zo ontstond er een groep van 6 fietsers en een groep van 7 fietsers. In de 2e groep was Jet er weer bij na haar val en revalidatie. Fijn om haar er weer bij te hebben. Via Elsendorp en Landhorst fietsten we naar Wilbertoord. Hier namen wij na het centrum een weg naar rechts.

Deze weg kwam weer uit op de weg naar Mill. Deze weg staken we direct over en fietsten we via de B wegen naar de rotonde naar Mill. Direct na de rotonde links en ook hier weer via mooie B wegen langs het cafe De Nieuwenhof. Via de villa wijk in Mill ging het richting Wanroy. Voor Wanroy links en zo fietsten we over rustige wegen om Wanroy heen.

Daarna richting Landhorst. Hierna volgde de afslag Boswachterij St. Anthonis. De hei was mooi maar de kleur paars van de hei was niet zo paars als jaren geleden. De kleur was fletser. In Elsendorp splitste de groep. De leden uit De Rips, en Bakel fietsten van hier uit naar huis. Even later gingen ook Jet en Wim richting Cox en enkele kilometers verderop verlieten de fietsers uit Gemert ons. Ook Anja ging aan de Lochterweg links naar huis. En zo bleven er na 56 kilometer nog 4 personen over die in De Mortel arriveerden.


Terug naar het overzicht.